Download lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika Mp3

Sugeng Dalu - Vivi Artika

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 8.615

Duration: 05:31

MP3 size: 3.83 MB

Date: 17 February 2020

Download Lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Sugeng Dalu - Vivi Artika
Artist :Vivi Artika
Duration :05:31
View :8.615
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Sugeng Dalu - Vivi Artika

Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit

Download Lagu Gratis Sugeng Dalu - Vivi Artika di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika.

Tags:

Sugeng Dalu - Vivi Artika, Sugeng Dalu - Vivi Artika mp3, lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika, download Sugeng Dalu - Vivi Artika, Sugeng Dalu - Vivi Artika mp3 download, download lagu Sugeng Dalu - Vivi Artika mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home