Download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3

Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 593.367

Duration: 05:11

MP3 size: 3.42 MB

Date: 7 August 2019

Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Happy Asmara - Tak Ikhlasno
Artist :Happy Asmara
Duration :05:11
View :593.367
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Sepine wengi iki ngridu ati
Seng tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane

Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo di hianati
Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dee
Mung dungoku, mugo langgeng saklawase

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Ikhlasno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno.

Tags:

Happy Asmara - Tak Ikhlasno, Happy Asmara - Tak Ikhlasno mp3, lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno, download Happy Asmara - Tak Ikhlasno, Happy Asmara - Tak Ikhlasno mp3 download, download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home