Download lagu Ilux ID - Iki Anane Isun Mp3

Ilux ID - Iki Anane Isun

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11.667

Duration: 04:38

MP3 size: 3.24 MB

Date: 24 September 2019

Download Lagu Ilux ID - Iki Anane Isun MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Ilux ID - Iki Anane Isun MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Ilux ID - Iki Anane Isun terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Ilux ID - Iki Anane Isun
Artist :Ilux
Duration :04:38
View :11.667
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Ilux ID - Iki Anane Isun

Kadung riko golek hang pinter dandan
Teko isun riko mesti nemune
Dudu koyo isun hang magih tarantana
Ngelakoni urip hang dimeni gusti

Kadung riko golek hang lebih sempurno
Teko isun riko mesti ulihe
Dudu koyo isun hang lagi kekurangan
Tangiang dungo urip mung niat gendingan

Sun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso nggo mangan sun ulian-ulianan
Isun ugo sing biso nguweni penganggon larang
Koyo hang nguweni welas riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Donya nisun seru biso ningo diukur
Yo ro mung siji hang biso isun uleni
Kembang welas sang sing bakal iso mati

Kadung riko golek hang lebih sempurno
Teko isun riko mesti ulihe
Dudu koyo isun hang lagi kekurangan
Tangiang dungo urip mung niat gendingan

Sun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso nggo mangan sun ulian-ulianan
Isun ugo sing biso nguweni penganggon larang
Koyo hang nguweni welas riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Donya nisun seru biso ninggo diukur
Yo ro mung siji hang biso isun nguweni
Kembang welas sang sing bakal iso mati

Download Lagu Gratis Ilux ID - Iki Anane Isun di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ilux ID - Iki Anane Isun Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ilux ID - Iki Anane Isun.

Tags:

Ilux ID - Iki Anane Isun, Ilux ID - Iki Anane Isun mp3, lagu Ilux ID - Iki Anane Isun, download Ilux ID - Iki Anane Isun, Ilux ID - Iki Anane Isun mp3 download, download lagu Ilux ID - Iki Anane Isun mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home