Download lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele Mp3

Ndarboy Genk - Wong Sepele

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 200.769

Duration: 06:17

MP3 size: 3.42 MB

Date: 29 November 2019

Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Ndarboy Genk - Wong Sepele
Artist :Ndarboy Genk
Duration :06:17
View :200.769
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Ndarboy Genk - Wong Sepele

Duh abote kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesiseh moto

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Yen takdire kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pingin ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati
Nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani
Kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih urepku koyo mengkene
Sugeh waras durong tau tak rasakke
Urip dewe tresno ra ono sing mggape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
tangise ning ati
ra iso tak bendung..

Mlaku we kadang kesandung
Ora ono sing nulung
Tangise ning ati
Ra iso tak bendung

Aku pancen wong sepele
Nanging bakal tak buktekke
Dadi uwong ojo seneng nyepelekke

Download Lagu Gratis Ndarboy Genk - Wong Sepele di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele.

Tags:

Ndarboy Genk - Wong Sepele, Ndarboy Genk - Wong Sepele mp3, lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele, download Ndarboy Genk - Wong Sepele, Ndarboy Genk - Wong Sepele mp3 download, download lagu Ndarboy Genk - Wong Sepele mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home