Download lagu NDX AKA - Pamit Kerjo Mp3

NDX AKA - Pamit Kerjo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14.961

Duration: 04:09

MP3 size: 4.68 MB

Date: 20 September 2019

Download Lagu NDX AKA - Pamit Kerjo MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu NDX AKA - Pamit Kerjo MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu NDX AKA - Pamit Kerjo terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :NDX AKA - Pamit Kerjo
Artist :NDX AKA
Duration :04:09
View :14.961
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: NDX AKA - Pamit Kerjo

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Sing tak jaluk mung siji kowe tetep setia
Tak tinggal lunnga kerjo kowe ojo mendua
Ojo nganti mikir aku sing ora-ora
Kita setia nganti pasti kan bahagia

Mugo wae kowe ning kono ora ilang roso
Aku janji perasaanmu bakal tak jogo
Wis cukup semene awak dewe le padu
Hop setop dek aku cinta kepada dirimu

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Wis rasah nesunan opo meneh cemburuan
Jenenge percintaan mesti akeh pacoban
Sak iki atimu di gawe sik tenang
Tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

Panas udan uwis tak lakoni
Kabeh mung kanggo kowe sing tak tresnani
Dongakno kang masmu akeh rejeki
Insyaalah taun ngarep awak dewe rabi

Mas tak dongakne lancar rejekimu
Insyaalah lamaraku
Jujur aku pingin cepet dihalalkan
Sama wak urip bareng panjenengan

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio, lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Suatu saat nanti pasti kan bahagia
Aku dan kamu akan menjadi kita
Hingga sampai nanti usia kita tua
Sampai akhirnya kita tutup mata
Sampai berhentinya nafas kita

Download Lagu Gratis NDX AKA - Pamit Kerjo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2023, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu NDX AKA - Pamit Kerjo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu NDX AKA - Pamit Kerjo.

Tags:

NDX AKA - Pamit Kerjo, NDX AKA - Pamit Kerjo mp3, lagu NDX AKA - Pamit Kerjo, download NDX AKA - Pamit Kerjo, NDX AKA - Pamit Kerjo mp3 download, download lagu NDX AKA - Pamit Kerjo mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home