Download lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) Mp3

Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 16.786

Duration: 04:40

MP3 size: 3.64 MB

Date: 25 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista)
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:40
View :16.786
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista)

Aduh romo ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani aku nduweni dosa

Rino wengi ora lali tansah ndedonga
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane

Rino wengi ra lali tansah ndedonga
Memuji marang kang kuoso
Mugi enggal entuk paring pangapuro
Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing wani
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane
Suwargone ndunyo ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci gedhe ganjarane

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista).

Tags:

Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista), Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) mp3, lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista), download Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista), Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Sewu Siji (OM Lagista) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home