Download lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang Mp3

Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 1.200

Duration: 04:47

MP3 size: 4.38 MB

Date: 6 January 2024

Download Lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang
Artist :Niken Salindry
Duration :04:47
View :1.200
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang

Anakku lir bagaskara
Gumebyare gawe tentreming ati
Pawelinge romo ibu
Laku becik tindakna

Ojo lali budhi pekerti kang luhur
Dadi satria ning bangsa
Tan ngendhak gunaning janmi

Biyen omahku gedek
Trocoh yen udan bledek
Bapak kerjo yen mung ono proyek

Biyen durung kramikan
Arep turu adem kanginan
Penting saben dino iso mangan

Saiki aku wes gede
Iso golek duit dewe
Senajan biyen mung iso nyusahke
Pak e buk e ngapurane

Saiki aku wis kerjo
Senajan uripku rekoso
Ikhlas bekti kanggo keluargo

Aku iki anak lanang
Kerjo ku mung turut dalan
Mugo iso mulyakke drajate keluargo

Pak e bu e rekasane
Ngrawat aku kanti gede
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Kathah klenta klentu
Kulo nyuwun donga restu

Biyen pedot sekolah
Mergo kahanane susah
Weling bapak dadi wong sing genah

Download Lagu Gratis Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang.

Tags:

Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang, Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang mp3, lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang, download Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang, Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang mp3 download, download lagu Niken Salindry ft. Shinta Arsinta - Anak Lanang mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home