Download lagu Via Vallen - Tiwas Tresno Mp3

Via Vallen - Tiwas Tresno

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19.156

Duration: 06:37

MP3 size: 5.26 MB

Date: 1 January 2020

Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Via Vallen - Tiwas Tresno terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Via Vallen - Tiwas Tresno
Artist :Via Vallen
Duration :06:37
View :19.156
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Via Vallen - Tiwas Tresno

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi.....

# Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

* Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

Download Lagu Gratis Via Vallen - Tiwas Tresno di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Tiwas Tresno.

Tags:

Via Vallen - Tiwas Tresno, Via Vallen - Tiwas Tresno mp3, lagu Via Vallen - Tiwas Tresno, download Via Vallen - Tiwas Tresno, Via Vallen - Tiwas Tresno mp3 download, download lagu Via Vallen - Tiwas Tresno mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home