Download lagu Via Vallen - Mati Roso Mp3

Via Vallen - Mati Roso

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12.683

Duration: 05:57

MP3 size: 3.60 MB

Date: 16 September 2019

Download Lagu Via Vallen - Mati Roso MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Via Vallen - Mati Roso MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Via Vallen - Mati Roso terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Via Vallen - Mati Roso
Artist :Via Vallen
Duration :05:57
View :12.683
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Via Vallen - Mati Roso

Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jaluk
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng selawase iye iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan digugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Dedel ati iki, cuwil ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih
Ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati

Mati rosoku nyang sliramu
Kaku ra koyo mbiyene
Ketutup mendung noring sukmo
Metengi tresno iki

Mungguh wae keno tak jaluk
Ra kepengen weruh kowe
Getun saiki kari getun
Nyang opo ora mbusek aran sliramu

Mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
Nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
Iso sesandingan urip bareng selawase iye iye iye iye iye
Tapi saiki kowe wani mblenjani janji
Sikapmu berubah koyo macan digugahi
Gawe wedi gawe mati roso noring ati

Dedel ati iki, cuwil ati iki
Rontok ajur leleran
Roso loro iki kowe sing nyatoni
Soyo keroso perih
Ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati
Ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati

Download Lagu Gratis Via Vallen - Mati Roso di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Mati Roso Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Mati Roso.

Tags:

Via Vallen - Mati Roso, Via Vallen - Mati Roso mp3, lagu Via Vallen - Mati Roso, download Via Vallen - Mati Roso, Via Vallen - Mati Roso mp3 download, download lagu Via Vallen - Mati Roso mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home