Download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan Mp3

Via Vallen - Wegah Kelangan

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 19.707

Duration: 04:35

MP3 size: 4.32 MB

Date: 16 September 2019

Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Via Vallen - Wegah Kelangan
Artist :Via Vallen
Duration :04:35
View :19.707
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Via Vallen - Wegah Kelangan

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nangeng wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan
Mergo we tak patri, neng njero ati
Nangen arep piye maneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njaluku kowe ojo nangis, mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris, dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene, panguparane

Download Lagu Gratis Via Vallen - Wegah Kelangan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Wegah Kelangan.

Tags:

Via Vallen - Wegah Kelangan, Via Vallen - Wegah Kelangan mp3, lagu Via Vallen - Wegah Kelangan, download Via Vallen - Wegah Kelangan, Via Vallen - Wegah Kelangan mp3 download, download lagu Via Vallen - Wegah Kelangan mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home