Download lagu Didi Kempot - Nganti Kuru Mp3

Didi Kempot - Nganti Kuru

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 20.212

Duration: 04:16

MP3 size: 3.78 MB

Date: 17 December 2019

Download Lagu Didi Kempot - Nganti Kuru MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Didi Kempot - Nganti Kuru MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Didi Kempot - Nganti Kuru terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Didi Kempot - Nganti Kuru
Artist :Didi Kempot
Duration :04:16
View :20.212
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Didi Kempot - Nganti Kuru

Nelongsoning atiku
Yen kelingan marang sliramu
Telung tahun lawase
Nggonku ngenteni kowe
Nganti kuru cah ayu

Kabeh konco wes ngerti
Yen kowe kui duwekku
Nanging opo salahku
Tego ninggalke aku
Tanpo weneh warto

Reff:

Nadyan aku wong ora nduwe
Nanging ojo diece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene

Remok jroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Sak lawase uripku iki
Aku ora bakal lali

Kabeh konco wes ngerti
Yen kowe kui duwekku
Nanging opo salahku
Tego ninggalke aku
Tanpo weneh warto

Reff:

Nadyan aku wong ora nduwe
Nanging ojo diece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene...

Remok jroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Sak lawase uripku iki
Aku ora bakal lali

Nadyan aku wong ora nduwe
Nanging ojo diece
Kowe mbiyen piye janjine
Kok dadi koyo ngene...

Remok jroning atiku iki
Kowe mblenjani janji
Sak lawase uripku iki
Aku ora bakal lali

Download Lagu Gratis Didi Kempot - Nganti Kuru di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot - Nganti Kuru Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot - Nganti Kuru.

Tags:

Didi Kempot - Nganti Kuru, Didi Kempot - Nganti Kuru mp3, lagu Didi Kempot - Nganti Kuru, download Didi Kempot - Nganti Kuru, Didi Kempot - Nganti Kuru mp3 download, download lagu Didi Kempot - Nganti Kuru mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home