Download lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) Mp3

Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 41.428

Duration: 04:47

MP3 size: 3.42 MB

Date: 19 February 2020

Download Lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda)
Artist :Didi Kempot
Duration :04:47
View :41.428
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda)

Ibu sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku
Ibu ora kendat ndongaku
Aku ra lali wektu terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu
Ibu ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo j'roning kangenku 

Oh ibu wis kepenak panggonmu 
Sedoyo mung nenggo wektu

Ning tangan tanganku tak gegem welingmu 
Tak ugemi nganti seprene Ora lali 
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu 
Ngelingake pungkasan Ketemu ibu

Download Lagu Gratis Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda).

Tags:

Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda), Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) mp3, lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda), download Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda), Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) mp3 download, download lagu Kagem Ibu - Didi Kempot (Voc. Arda) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home