Download lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) Mp3

Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati)

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 52.795

Duration: 05:22

MP3 size: 3.41 MB

Date: 12 February 2020

Download Lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati)
Artist :Woro Widowati
Duration :05:22
View :52.795
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati)

Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
Senadyan urip sesandingan
Nanging ati ora krasan

Wes tak cobo tak lakoni
Wes tak cobo tak ngerteni
Nanging ati ora iso kuat
Nyonggo loro mergo omonganmu
Sing nglarani ati

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Urip iki mung sepisan
Ojo nganti ngrusak sae seduluran
Senadyan wis ra sesandingan

Ati iki tetep sayang
Nanging tresno ra kudu duweni
Yen kui dalane
Kudu tak lakoni

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe

Download Lagu Gratis Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati).

Tags:

Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati), Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) mp3, lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati), download Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati), Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) mp3 download, download lagu Dinggo Bukti - Om Wawes (Cover By Woro Widowati) mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home