Download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Mp3

Genoskun - Titip Angin Kangen

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 87.129

Duration: 04:57

MP3 size: 5.36 MB

Date: 14 June 2019

Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Genoskun - Titip Angin Kangen
Artist :Genoskun
Duration :04:57
View :87.129
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Genoskun - Titip Angin Kangen

Lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku..

Neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku..
aku tresno sliramu..

Reff :
Neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu..

Abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati..

Lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
lirik3satu.blogspot.com
mung sliramu pepuja ning atiku..

Neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku..

aku tresno sliramu..

Reff :
Neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu..

Abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati..

Download Lagu Gratis Genoskun - Titip Angin Kangen di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen.

Tags:

Genoskun - Titip Angin Kangen, Genoskun - Titip Angin Kangen mp3, lagu Genoskun - Titip Angin Kangen, download Genoskun - Titip Angin Kangen, Genoskun - Titip Angin Kangen mp3 download, download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home