Download lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN Mp3

TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 36.879

Duration: 05:00

MP3 size: 3.27 MB

Date: 1 July 2019

Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN
Artist :Genoskun
Duration :05:00
View :36.879
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN

lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati

lintang sing ono neng wengi
gawe kangen ati
ati seng tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu
gawe bungahe atiku
mung sliramu pepuja ning atiku

neng awang katon netramu
ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu duh nimas
sing dadi memani ing kalbu
mung sliramu sing ono ning atiku
aku tresno sliramu

neng angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pengen ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kangen
kangen seng neng njero dodoku
gedine roso tresno iki
amung tak simpen neng njero ati

Download Lagu Gratis TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN.

Tags:

TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN, TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN mp3, lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN, download TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN, TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN mp3 download, download lagu TITIP ANGIN KANGEN - GENOSKUN mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home