Download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video Mp3

Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 14.176

Duration: 05:07

MP3 size: 3.88 MB

Date: 9 July 2019

Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video
Artist :Genoskun
Duration :05:07
View :14.176
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video

Lintang seng ono neng wengi 
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas, seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Lintang seng ono neng wengi 
Gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endah e esemmu. gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja neng atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Wiroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas, seng dadi memani ing kalbu
mung sliramu seng ono neng atiku
Aku tresno sliramu.

Neng angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng neng jero dodoku
Gedino roso tresno iki
Amung tak simpen neng jero ati

Download Lagu Gratis Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video.

Tags:

Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video, Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video mp3, lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video, download Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video, Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video mp3 download, download lagu Genoskun - Titip Angin Kangen Official Video mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home