Download lagu Nella Kharisma - Ambyar Mp3

Nella Kharisma - Ambyar

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 36.729

Duration: 04:55

MP3 size: 3.63 MB

Date: 19 December 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Ambyar MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Ambyar MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Ambyar terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Ambyar
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:55
View :36.729
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Ambyar

Sak umpomo koe ngerti
Isi neng njero ati
Roso nyaman mergo perhatianmu

Nanging aku ora iso
Blas ora nduwe kuoso
Mergane koe seng nduwe
Uwong liyo dudu aku

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Saben dino kroso loro
Mergo kalah bab asmoro
Tresno gede nyoto
Koe milih wong liyo

Sabar itu yang ku bisa
Karena memang ku cinta
Terpuruk tersiksa lara
Ikhlas ku jalani semua

Mung dadi konco
Sepi neng uripmu
Batin tak kuatke
Nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Cukup ati kroso ayem
Yen weruh koe mesem
Senadyan tresno
Aku mung iso meneng

Penting koe seneng
Opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti
Tresno iki tulus suci

Yo ben aku ajur
Anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang
Uripo neng njero atiku

Uwis kadung gejeron
Deleh ati keliru panggon
Urip ilang semangat
Seng tak tresno jebul waton

Raiso mbedakke ndi seng modus ndi seng tulus
Wes ntek sak kabehe bul atiku ra diurus
Mung dadi konco sepi neng uripmu
Batin tak kuatke nggo ngampet larane
Mergo aku tresno koe

Penting koe seneng opo wae tak lakoni
Opo koe ngerti tresno iki tulus suci
Yo ben aku ajur anggone nunggu atimu
Tulung ojo ilang uripo neng njero atiku

Ra dadi jodomu aku mung iso sabar ambyar

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Ambyar di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Ambyar Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ambyar.

Tags:

Nella Kharisma - Ambyar, Nella Kharisma - Ambyar mp3, lagu Nella Kharisma - Ambyar, download Nella Kharisma - Ambyar, Nella Kharisma - Ambyar mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Ambyar mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home