Download lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi Mp3

Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 11.605

Duration: 04:59

MP3 size: 5.75 MB

Date: 9 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:59
View :11.605
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi

Wes suwi aku pengen ngajak rabi
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Basan saiki atiku mbok larani
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Aku pengen ngelakoni tresno sing suci
Marang sliramu sing cocok neng njero ati
Jebule omonganmu gak iso dipercoyo
Biyen ngomong tresno saiki aku kon lungo

Awakmu kuwi mung iso nggawe ndasku ngelu
Biyen kowe ngomong ora bakal ngelalekke aku
Basan saiki awakmu malah sing mundur
Atiku rasane saiki dadi tambah ajur

Wes suwi aku pengen ngajak rabi
Awakmu kuwi sing bener tak tresnani
Basan saiki atiku mbok larani
Pancen awakmu seneng gawe loro ati

Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Malah saiki kabeh kuwi kok balekne
Atiku saiki rasane ora karuan
Mergo tresnoku iki ora kesampean

Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
Pancen aku memang dudu jodohmu
Mergo wong tuwaku cen ora setuju

Yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

Penggaweanmu mas wae ora jelas
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
Wong tuwaku terus nekokne kowe
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Cincin sing mbiyen tak tukokne kanggo kowe
Malah saiki kabeh kuwi kok balekne
Atiku saiki rasane ora karuan
Mergo tresnoku iki ora kesampean

Ikhlasno aku mas rabi karo wong liyo
Mugo wae awakmu iso ngelalekke aku
Pancen aku memang dudu jodohmu
Mergo wong tuwaku cen ora setuju

Yo wis ben aku pancen dudu jodohmu
Arep diwolak-walik kepiye panggah ra biyu
Atiku saiki rasane koyo wong mati
Mergo aku ro awakmu ora sido rabi

Penggaweanmu mas wae ora jelas
Yen rabi ro aku opo arep mbok pakan watu
Wong tuwaku terus nekokne kowe
Tapi awakku mung iso maringi janji janji janji

Download Lagu Gratis Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi.

Tags:

Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi, Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi mp3, lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi, download Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi, Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi mp3 download, download lagu Nella Kharisma feat. Ardrian - Ora Sido Rabi mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home