Download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo Mp3

Nella Kharisma - Pamer Bojo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 106.369

Duration: 04:53

MP3 size: 5.63 MB

Date: 18 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Pamer Bojo
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:53
View :106.369
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Pamer Bojo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo.

Tags:

Nella Kharisma - Pamer Bojo, Nella Kharisma - Pamer Bojo mp3, lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo, download Nella Kharisma - Pamer Bojo, Nella Kharisma - Pamer Bojo mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home