Download lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane Mp3

Nella Kharisma - Dalan Liyane

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 120.303

Duration: 04:52

MP3 size: 3.90 MB

Date: 17 February 2020

Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Dalan Liyane
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:52
View :120.303
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Dalan Liyane

Sopo sing kuat nandang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange 
Pas lagi jeru jerune 
Kowe milih dalan liyane 

Sopo sing kuat ditinggal lungo 
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni 
Tak simpen ning njero ati 
Dewe wes ra dadi siji 

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati 
Isoku mung mendem esuk tekan sonten 
Mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo 
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo 
Isoku mung nyuwun mugo ora getun 
Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Dalan Liyane di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane.

Tags:

Nella Kharisma - Dalan Liyane, Nella Kharisma - Dalan Liyane mp3, lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane, download Nella Kharisma - Dalan Liyane, Nella Kharisma - Dalan Liyane mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home