Download lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi Mp3

Nella Kharisma - Gagal Rabi

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 13.376

Duration: 04:55

MP3 size: 4.53 MB

Date: 18 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Gagal Rabi
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:55
View :13.376
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Gagal Rabi

Wes kadung lamaran
Nyebarke undangan
Jebul malah ra sido
Lungguh ning pelaminan

Ngopo kowe tego
Medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo
Aku mok tinggalno

Getun rasane yen pas lagi kelingan
Tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan
Kari ngenteni tanggale dewe rabi
Kowe malah mbatalke, gawe tatune ati

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Jane aku kurang opo tiwas ku ngekeki tresno
Lamaranmu wes tak tompo, pas meh rabi kowe lungo
Undangan wes tak sebarke, cincin kawin tak siapke
Malah tekan dinane kowe tega mbatalke
Yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
Ojo ngek’i janji sing ra biso mok lakoni
Yen wes ngene iki aku kudu piye
Wes kebacut yakin eh jebul dodo jodone

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Gawe tatu ning atiku, mupuske roso tresnoku

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Wes kadung lamaran, nyebarke undangan
Jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
Ngopo kowe tego medot tali asmoro
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno
Demi tresno sing liyo aku mok tinggalno

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Gagal Rabi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi.

Tags:

Nella Kharisma - Gagal Rabi, Nella Kharisma - Gagal Rabi mp3, lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi, download Nella Kharisma - Gagal Rabi, Nella Kharisma - Gagal Rabi mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Gagal Rabi mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home