Download lagu Nella Kharisma - Lilo Mp3

Nella Kharisma - Lilo

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 17.531

Duration: 05:39

MP3 size: 4.30 MB

Date: 25 November 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Lilo MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Lilo MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Lilo terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Lilo
Artist :Nella Kharisma
Duration :05:39
View :17.531
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Lilo

Wes tak tompo layang undanganmu
Ora keroso dumeh tresno sing krungu
Layang biru sampul fotomu
Gawe kaget sak jroning atiku

Kowe cah bagus sing tak tresnani
Ora nyono gawe cuwo ati iki
Senajan sedelo kowe neng ati
Tresnok mung nyawang ra biso nyanding

Ora guno kuwi tak tangisi
Kabeh mau wis ginaris pesti
Sepiro gedene tresnaku
Pancen kowe dudu jodoku

Tak tekani layang undanganmu
Nganti kuat lan tabah atiku
Dongaku mugiyo rahayu
Nggonmu bebrayan nganti anak putu

Cah bagus wes tak lilakno
Kabeh iki bakal tak tompo
Selamat tinggal sayang

Saiki aku kudu biso nrimo
Kowe ninggalno aku demi wong liyo
Sak lorone atiku bakal tak tompo
Demi kowe cah bagus aku lilo

Tresnoku ra ono liyane
Sayangku yo mung kowe
Sak jembare samudro isih jembar atiku
Tak ikhlaske sliramu seng pancen dudu jodohku

Mengapa setelah sekian lama kita harus berpisah
Apakah cinta kita memang ada yang salah
Demi cinta yang lain aku harus mengalah
Tak bisakah kau mengerti perasaanku oh sayang

Maafkan aku mungkin ku tak pantas ada di hatimu
Dan ku doakan agar kau bahagia
Melihatmu bahagia cukup membuatk senang
Walau tak bersamaku

Ora guno kuwi tak tangisi
Kabeh mau wis ginaris pesti
Sepiro gedene tresnaku
Pancen kowe dudu jodoku

Tak tekani layang undanganmu
Nganti kuat lan tabah atiku
Dongaku mugiyo rahayu
Nggonmu bebrayan nganti anak putu

Wes tak tompo layang undanganmu
Ora keroso dumeh tresno sing krungu
Layang biru sampul fotomu
Gawe kaget sak jroning atiku

Kowe cah bagus sing tak tresnani
Ora nyono gawe cuwo ati iki
Senajan sedelo kowe neng ati
Tresnok mung nyawang ra biso nyanding

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Lilo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Lilo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Lilo.

Tags:

Nella Kharisma - Lilo, Nella Kharisma - Lilo mp3, lagu Nella Kharisma - Lilo, download Nella Kharisma - Lilo, Nella Kharisma - Lilo mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Lilo mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home