Download lagu Nella Kharisma - Udan Janji Mp3

Nella Kharisma - Udan Janji

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 23.583

Duration: 06:43

MP3 size: 3.59 MB

Date: 17 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Udan Janji terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Udan Janji
Artist :Nella Kharisma
Duration :06:43
View :23.583
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Udan Janji

Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmara iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko nugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Semilir angin dalu sumripit roso ning ati
Soyo nambahi roso kasmara iki
Pirang-pirang bengi tansah tak enteni
Nanging raono teko nugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni raono tekamu
Pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, geloning atiku

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Raono banyu sing nelesi ning pelataran
Nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
Raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
Nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene raono tekamu

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Udan Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji.

Tags:

Nella Kharisma - Udan Janji, Nella Kharisma - Udan Janji mp3, lagu Nella Kharisma - Udan Janji, download Nella Kharisma - Udan Janji, Nella Kharisma - Udan Janji mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Udan Janji mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home