Download lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro Mp3

Nella Kharisma - Akhire Cidro

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 16.209

Duration: 06:11

MP3 size: 5.78 MB

Date: 9 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Akhire Cidro
Artist :Nella Kharisma
Duration :06:11
View :16.209
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Akhire Cidro

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko
Nggowo tresno ning atimu

Mbiyen aku wes kondho
Ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro
Mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wes tak jogo
Tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Semendal rasa ning dodho
Naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

Nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku
Tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnaku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
Mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

Ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
Ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
Tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Akhire Cidro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro.

Tags:

Nella Kharisma - Akhire Cidro, Nella Kharisma - Akhire Cidro mp3, lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro, download Nella Kharisma - Akhire Cidro, Nella Kharisma - Akhire Cidro mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Akhire Cidro mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home