Download lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran Mp3

Pendhoza - Menyambut Lebaran

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 5.487

Duration: 03:33

MP3 size: 5.58 MB

Date: 12 June 2019

Download Lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Pendhoza - Menyambut Lebaran
Artist :Pendhoza
Duration :03:33
View :5.487
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Pendhoza - Menyambut Lebaran

wulan ramadhan uwes teko
wes kewajibane nindakke poso
kudu iso nahan hawa lan nafsu
luwih sabar mboten pareng nesu nesu

ayo podo golek ganjaran
mangkat taraweh karo tadarusan
ojo lali zakat’e, kuwi wes kewajibane
sing do lali ayo podo dielingke

tetep kerjo senajane poso
dilereni lek tumindak olo
ora keroso sedelo meneh wes riyoyo

alhamdulillah diparingi umur panjang
iso kumpul bareng neng dino lebaran
podo ngelebur duso lan salam-salaman
yen duwe salah mohon dimaafkan

wulan poso wes … nganggone klambi anyar
mangane roti nastar ketupat opor ayam
kabeh seneng menyambut hari kemenangan

sungkem ro wong tuwane, sedulur lan koncone
rukun .. ben …
sing mergawe ojo lali thr’e

tetep kerjo senajane poso
dilereni lek tumindak olo
ora keroso sedelo meneh wes riyoyo

alhamdulillah diparingi umur panjang
iso kumpul bareng neng dino lebaran
podo ngelebur duso lan salam-salaman
yen duwe salah mohon dimaafkan

alhamdulillah diparingi umur panjang
iso kumpul bareng neng dino lebaran
podo ngelebur duso lan salam-salaman
yen duwe salah mohon dimaafkan
(yen duwe salah mohon dimaafkan)

Download Lagu Gratis Pendhoza - Menyambut Lebaran di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran.

Tags:

Pendhoza - Menyambut Lebaran, Pendhoza - Menyambut Lebaran mp3, lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran, download Pendhoza - Menyambut Lebaran, Pendhoza - Menyambut Lebaran mp3 download, download lagu Pendhoza - Menyambut Lebaran mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home