Download lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Mp3

Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 77.873

Duration: 04:06

MP3 size: 3.83 MB

Date: 28 June 2019

Download Lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu
Artist :Pendhoza
Duration :04:06
View :77.873
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu

Dalane cerito aku ro koe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo koe
Mesti ono godane

Nanging koe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresna ro aku ratau luntur

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg sedajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo koe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg sedajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo koe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo koe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Download Lagu Gratis Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu.

Tags:

Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu, Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu mp3, lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu, download Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu, Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu mp3 download, download lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home