Download lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa Mp3

Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 12.297

Duration: 04:54

MP3 size: 4.20 MB

Date: 17 September 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:54
View :12.297
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa

Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jare dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo-tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning jerone atiku
Yen pas krungu omongane tanggaku

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo-tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning jerone atiku
Yen pas krungu omongane tanggaku

Pikiran buntu, jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku
Mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Saikine aku pasrah marang Gusti Pangeran
Yen wis wayahe mesti kecethukan
Masio krungu akeh omongan sing penting uripku tenang
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa.

Tags:

Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa, Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa mp3, lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa, download Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa, Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Perawan Kadaluarsa mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home