Download lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho Mp3

Nella Kharisma - Sewu Kutho

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 26.041

Duration: 04:08

MP3 size: 3.74 MB

Date: 16 October 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Sewu Kutho
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:08
View :26.041
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba nglaliake jenengmu
Soko atiku sak tenane
Aku ora ngapusi isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sewu Kutho di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho.

Tags:

Nella Kharisma - Sewu Kutho, Nella Kharisma - Sewu Kutho mp3, lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho, download Nella Kharisma - Sewu Kutho, Nella Kharisma - Sewu Kutho mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home