Download lagu Nella Kharisma - Demi Kowe Mp3

Nella Kharisma - Demi Kowe

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 51.406

Duration: 04:22

MP3 size: 5.75 MB

Date: 10 July 2019

Download Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Nella Kharisma - Demi Kowe terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Nella Kharisma - Demi Kowe
Artist :Nella Kharisma
Duration :04:22
View :51.406
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Nella Kharisma - Demi Kowe

mas aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Demi Kowe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2024, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Demi Kowe.

Tags:

Nella Kharisma - Demi Kowe, Nella Kharisma - Demi Kowe mp3, lagu Nella Kharisma - Demi Kowe, download Nella Kharisma - Demi Kowe, Nella Kharisma - Demi Kowe mp3 download, download lagu Nella Kharisma - Demi Kowe mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home